Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Diverse schoonmaakdiensten volledig op maat voor uw onderneming. Onze schoonmakers zorgen ervoor dat uw bedrijfspand volledig schoongemaakt wordt, zodat u zich kunt richten op de corebusiness van uw onderneming. Maak kennis met de kwaliteit van de schoonmakers van Schoonmaakbedrijf Constant BV via de:

Vrijblijvende proefperiode van 2 maanden

Daarbij profiteert u van:

  • Een breed aanbod schoonmaakdiensten: van glazenwassers tot sanitair
  • RAS-gecertificeerd personeel
  • Altijd maatwerk voor uw onderneming
  • Onze schoonmakers komen langs op een tijdstip dat u uitkomt

U weet bij Schoonmaakbedrijf Constant BV zeker dat u zaken doet met een betrouwbare onderneming omdat wij het OSB-keurmerk dragen.

Vraag uw vrijblijvende proefperiode aan in het gratis adviesgesprek met onze schoonmaakadviseurs:

0172 - 417 757maak een afspraak

“Voor de uitstraling van uw bedrijf en de productiviteit van uw medewerkers is het belangrijk dat het kantoor of bedrijfspand goed wordt schoongemaakt. Wij helpen u graag bij deze klus. Door de reiniging over te laten aan een professionele schoonmakers heeft u alle tijd om u te richten op de bedrijfsvoering.”

Verzekerd van betrouwbare en professionele schoonmaak door onze keurmerken:

De schoonmaakdiensten van Schoonmaakbedrijf Constant

Wanneer u kiest voor onze schoonmaakdiensten, kunt u het onderhoud en de schoonmaak van uw woon- en werkomgeving zorgeloos uitbesteden. Wij zijn namelijk al 35 jaar expert op het gebied van reiniging en onderhoud bij onder andere bedrijfspanden, scholen en zorginstellingen. Al onze medewerkers hebben een branche-erkend diploma en volgen interne opleidingen om aanvullende specialistische kennis op te doen. U kunt bij ons terecht voor de volgende schoonmaakdiensten:

Al onze schoonmakers zijn gecertificeerd volgens de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS) en worden bovendien intern opgeleid en bijgeschoold. Zo bent u verzekerd van schoonmakers met de juiste kennis en vaardigheden om al uw schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren.

Johan uit Amsterdam Nieuw-West:

Mijn bakkerij heeft een grote etalage en het is een behoorlijke klus om de ruiten schoon te houden. Gelukkig zien ze er altijd netjes uit dankzij de glazenwassers van Constant Dienstverlening.”

A. Atwal van OneDayClinic, Spuistraat, Amsterdam:

Schoonmaakbedrijf Constant BV maakt al jarenlang onze soa-kliniek in Amsterdam schoon. Hygiëne is voor onze cliënten ontzettend belangrijk en Constant reinigt en desinfecteert de kliniek naar volle tevredenheid!.”

Onze locatie in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Constant BV is gevestigd in het centrum van Amsterdam aan de rand van de bekende Grachtengordel. Vanuit onze locatie bedienen wij vele bedrijven, onderwijsinstellingen, VVE’s, vastgoedbeheerders, publieke ruimtes en kantoren in Amsterdam.

  • Schoonmaakbedrijf Constant BV Amsterdam
    Spuistraat 239
    1012 VP Amsterdam

Tarieven schoonmaakdiensten

Wij komen graag  bij u langs in Amsterdam om een prijsopgave te maken. Voor informatie over onze prijzen kunt u contact met ons op nemen door te bellen met 0172 - 417 757. Het is tevens mogelijk om een afspraak te maken met één van onze salesmanagers. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

0172 - 417 757maak een afspraak

Gekwalificeerde schoonmaakmedewerkers

Al ons personeel heeft een diploma van de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS). Daarnaast bieden wij onze werknemers extra interne opleidingen, zodat zij alle kennis en vaardigheden in huis hebben voor specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Zo hebben wij werknemers die zijn gespecialiseerd in het reinigen van gevels, maar ook personeel dat is opgeleid voor het schoonmaken van hotels en zorginstellingen.

Aanvullende schoonmaakdiensten

Naast bovengenoemde schoonmaakwerkzaamheden hebben wij ook medewerkers in dienst die opgeleid zijn voor specialistische schoonmaakwerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor lift- en liftschachtreiniging. Ook roltrapreiniging en huismeesterdiensten kunt u aan ons uitbesteden. Neem voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod contact met ons op door te bellen naar 0172 - 417 757.

Schoonmaakdiensten in Amsterdam

Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Onze glazenwassers, tapijtreinigers en interieurverzorgers hebben allemaal een interne, vakspecifieke opleiding afgerond. Op deze manier kunnen wij er zeker van zijn dat ons personeel altijd het beste resultaat levert. In ons overzicht kunt u zien welke schoonmaakdiensten wij aanbieden en in welke schoonmaakbranches wij actief zijn. Mocht u een specifiek verzoek hebben dat niet in ons overzicht staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn zeer flexibel en denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Schoonmaakonderhoud

Constant Dienstverlening B.V. in Amsterdam heeft veel ervaring in het schoonmaken en reinigen van alle soorten installaties, gebouwen en terreinen. Wij zorgen ervoor dat uw werknemers in een schone werkomgeving kunnen werken en dat uw klanten, patiënten of leerlingen in een hygiënische omgeving verblijven.

Glazenwassen

Schone ruiten zijn belangrijk voor een goede eerste indruk van uw bedrijf. De glazenwassers van Constant Dienstverlening B.V. zijn professioneel en leveren snel een streeploos resultaat af. Ze zijn allemaal gecertificeerd en dragen nette, uniforme kleding, zodat zij op een representatieve manier met uw ruiten aan de slag kunnen. Daarnaast werken onze glazenwassers uitsluitend met duurzaam en milieuvriendelijk materiaal.

0172 - 417 757 maak een afspraak

Onderhoud van uw portiek

Een hygiënische en frisse uitstraling van het portiek van uw pand is een belangrijk visitekaartje. Binnenkomen in een vieze  portiek is niet fijn en onze schoonmakers voorzien uw portiek daarom graag van schoonmaak en onderhoud. Wij worden niet alleen ingehuurd door bedrijven en woningbouwverenigingen, maar ook door particulieren.

Onderhoud van uw vloeren

Het reinigen en onderhouden van vloeren is een zeer secure klus. Een marmoleumvloer vereist bijvoorbeeld een heel andere aanpak dan een houten parketvloer. Onze ervaren schoonmakers weten precies op welke manier uw vloer gereinigd en onderhouden moet worden. Wij hebben voor elke soort vloer de juiste apparatuur, zodat uw vloer er na elke schoonmaakbeurt weer als nieuw uitziet.

Ons werkgebied in Amsterdam

Reiniging van uw tapijt

Een tapijt brengt veel voordelen met zich mee, zoals verminderd slipgevaar en een dempende werking. Om uw tapijt zo lang mogelijk in een goede staat te houden, moet deze regelmatig onderhouden en schoongemaakt worden. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van tapijtreiniging en komen graag bij u langs met onze speciale machines. Dankzij onze flexibele werktijden zijn wij niemand tot last tijdens de schoonmaak.

Reiniging van uw gevel

Een gevel verzamelt door de jaren veel vuil. Om dit vuil te verwijderen is specialistische kennis vereist. Onze medewerkers hebben deze kennis in huis en helpen u daarom graag om uw gevel er weer netjes en representatief uit te laten zien. Voor een mooi resultaat kunnen wij ook de glasbewassing en het portiekonderhoud van uw pand in Amsterdam doen.

Denise uit Westerpark, Amsterdam

De schoonmakers van Constant Dienstverlening komen altijd hun afspraken na en leveren erg netjes werk

Bouwoplevering

Wanneer u een nieuw gebouw mag opleveren, is dat een spannend moment. U wilt natuurlijk dat de investeerders en andere betrokkenen enthousiast reageren. Onze schoonmakers helpen u bij het gebruiksklaar maken van het pand. Wij zorgen ervoor dat er nergens meer verfresten, stof of kitresten te vinden zijn. Ook de vloeren en het sanitair zullen stralen na het werk van onze professionals. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden en de kosten.

Reiniging van sanitair

Sanitaire voorzieningen zijn van groot belang voor een gebouw. Onhygiënische toiletten geven een zeer slechte indruk, hoe schoon de rest van uw pand ook is. Daarnaast zijn schone sanitaire voorzieningen in bijvoorbeeld zorginstellingen en scholen van groot belang voor het welzijn en de gezondheid van de patiënten, leerlingen of bezoekers. Onze schoonmakers zorgen ervoor dat iedereen gebruik kan maken van smetteloze sanitaire voorzieningen.

Contact schoonmaakbedrijf Amsterdam

Voor meer informatie over de schoonmaakdiensten die wij aanbieden of over onze aantrekkelijke tarieven kunt u ons bellen op 0172 - 417 757. Het is ook mogelijk om een afspraak te  maken met één van onze salesmanagers.

0172 - 417 757 maak een afspraak